▲ Mrs NHA little story ▲

★ ★ ★ ★ ★
Sedihh Sedihh Sedihh :(
Tuesday, 29 May 2012 3:04 am 0 Atashinci(s)


Assalamualaikum , actually entry kali ny nak cerita tentang betape sedihnya aku -.- Bukannye ape , aku baru jea tersentapp dengan sorang lelaki . Anyway , kalau korang perasan , aku ade tulis name budak ny dekat blog aku . Nama tu ade dekat ruang "HeartBeat" . Ny name dia "Alif Waliuddin B Abd Rashid(HeartBeat kiteee)" Perasan takk ? :'( K dia buat aku sedih sangat sangat . Dia couple dengan aku . Dia mintak couple , then aku cakap "Saya takboleh bagi jawapan sekarang" . Dia cakap , "k , i'm understand" .. Then , lame sikit tuu , aku cakap dekat dia yang aku terima dia . So , dia cakap "Alhamdullilah , saye bersyukur sangat sebab dapat awak . Saya tak tahu nak cakap ape ." K kononnye alim lah kann . Sebelum dia couple dengan aku , dia cakap dia takpernah couple dengan sesiape pon . KONONNYE LAHH KAN !  Aku pun , hmm oke .. Then dia kate dia takut nak couple sebab "TAKOT DIKECEWAKAN" tapi ape yang jadi ? "DIA YANG KECEWAKAN AKU" . Aku pun couple dengan dia and nak jadi makwe yang terbaik depan mata dia , aku jaga tingkah laku sebab taknak dia kecewa . Lastly dia yang kecewakan aku . Aku sakit hati sangat sangat bila aku bukak fb , dia block aku , dia block azida  . Wehh , sape yang tak sakit hati bile pakwe sendiri block makwe dia ! Kalau dia taksuka aku , asal tak cakap je yang dia nak clash dengan aku ? Aku tak kesah . Terserah kau lah babi . Kau nak buat ape pon . tapi jangan sampai kau buat aku MENGANJING dengan kau . Then , aku ade face to face dengan dia . Aku tanye dia , asal block aku . Dia kate , mane ade block . Aku fikir , ouhh maybe dia De-Acctived account dia . boleh tahan lagi laa kan . Actually , aku syok lahh dengan dia selama 4 hari . Aku bazirkan masa untuk datang pukul 11 semata mata nak jumpa dia . Dahlaa handfone tutup . Sape tak sakit hati ? Astaghfirullahal-azim .. Aku sabar jea . Sampai lahh , Dyla bagi tau yang Alif buat relay dengan Aziera Ira , budak SB . and tadi , aku sendiri tengok wall dia . Aku jumpe ..

Astaghfirullahal-azim . Aku tersentapp sangat . Bf yang aku sayang sangat tuu , kecewakann aku . Cube bagi tau , ade tak makwe yang rela lepaskan pakwe dia macam tu je ? Lagi lagi bf dia tu dah ade skandal lain . Aku ingat kau lelaki yang baik , tapi .... Aku tak sangke . Aku tak sangke dia macam ny . Actually thanks dekat Azida , Farah , Nazri , Fahmi , Azye and sape sape je yang bagi semangat dekat aku tuu . Thanks a lot . Btw , nak pesan dekat alif yang "AKU TAKNAK COUPLE DENGAN ORANG YANG MENIPU" so , pergi main jauh jauh dari hidup aku . Nanti aku buat entry tentang ciri ciri lelaki idaman aku . hmmm , takde kene mengena ponn . Tadi azida bagi link lagu ny , http://www.youtube.com/watch?v=wrp-FAtBefs .. Lagu tuU buat aku touched sangat . Serius aku cakap , aku menangis bila dengar lagu tuu . K aku takde mood dahh . Kbye :'(

Some Words ;



Hello and Welcome my Little Blog. Heyy , I'm Hamy . Sweet 3teen . Selayang Stayed .
I just shared what I like and feel.
Be nice here , or out from my little blog ~ Do be a FOLLOWERS here that you see FOLLOW buttons :D Kbye ;)

Hope you like my little blog ~ And follow my bloggie :D
HeartBeat ;


▲ Nur Hasmida Bt Mohd. Duraizani
▲ Puteri Anis Natasya Bt Megat Dahalan
▲ Azida Bt Ahmad Azmi
▲ NurFatin Iwanina Bt M. Abd Rashid
▲ Muhd Harith Banin B Azmir
▲ Zulkarnain B Musa
▲ Siti NurAdillah Bt Amiza
▲ Muhd Syahir Aqil B Norizal
▲ Muhd Firdaus B Mokhtar
▲ Azye Syarliya Bt Mohammed Fauzy
New Status ;



♦ Hamy said : Benci semua lelaki yang tak ada hati -.-
♦ Cute stalker like you , allowed here ;)
Open Cbox

Credits ;

Template By: Mrs Af
Big helped: Pieqah
Edited: Hamy

All rights reserved ® Hamy 2011.